äntligen hemma

För 24 timmar sedan satt vi och åt middagsbuffé. På en helt annan plats. I ett helt annat land. Jag plockade på mig av dom godaste rätterna. Både på den vanliga buffén som fanns inomhus och grillbuffén som fanns utomhus. Glaset som stod framför mig var tomt eftersom att pepsin som befunnit sig där i snabbt dracks upp. Jag funderade på att hämta ett glas till så att jag kunde ha det till efterätten. Men jag kände inte för att gå till bardisken så istället tog jag en ny tallrik och fyllde den med frukt. Frukt, smält choklad och en bit rulltårta. Det här var den sista middagen innan vi for till Sverige. 

Men även om våran sista middag var uppäten var det fortfarande en lång resa innan vi skulle komma hem. Jag gick ner och sa farväl till havet, skvätte saltvatten i mitt hår och vände mig om. En veckas solsemester var snart över.

En timma i lobbyn. En timma och tjugominuter i en liten buss. En timmas olika kontroller intill flygplatsen. Två timmars väntande på flyget. Tre timmar och trettio minuter på flygplanet. Avstigning. Väntandes på väskor. Bilfärd till örebro city. Och sedan var vi hemma. Klockan fem på natten föll mitt huvud på kudden. Äntligen var jag hemma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0