Inspirationen är varierande, den är som en våg.

 
 
 
 
 
Nu är det ju såhär att det är sommar och sol. Dagarna spenderas i stugan, i en stolstol med harry potter i händerna. Solen smeker min kropp, gör att den på kvällen har antagit en lätt röd ton. Sminket är fängslat i en av mina lådor och jeansshorts+t-shirt är det jag lever i just nu. 

Dom slitna topparna mitt hår hade för bara en dag sedan är nu borta. Funderar på slingor - får se hur det blir. Posten igår förde med sig ett brev. Ett brev med ett väldigt viktigt besked. För hur ska jag nu göra? Ska jag stanna där jag är, eller ska jag lägga detta året bakom mig och söka nya äventyr? 

Stora gula ögon och en grå mjuk päls. Han ser ut som en tiger och jag är helt kär. Den lilla katt pojken fick mitt ansikte att le. Han gav mig tröst och jag tänkte bara på nuet. Helt otroligt vad ett djur kan skänka en lycka. Jag kanske aldrig mer få se min lilla vän men denna dag gjorde mycket och hjälpte mig upp igen.

Att vila mitt huvud på kudden känns nu som en bra idé. Så att jag imorgon ska kunna ta vara på dagen, komma upp och göra någonting bra. Någonting vettigt eller ja, åtminstone det gör mig glad. Jag hoppas ni alla har ett riktigt bra sommarlov, semester eller vad ni nu gör. Uppdateringen är ju av mig lite låg men inspirationen är varierande, den är som en våg ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0