Only know you love her when you let her go

smått upp och ner. 
igen.
 
men när man har gått och trott något. så länge. och verkligen önskat att det ska vara så. vi för alltid. du och jag mot världen liksom. när man gett upp alla tankar på andra pojkar. man vill inte ens tänka på andra pojkar längre. för jag har alltid trott att jag kommer ha dig. och du var den enda jag ville ha. och det är ju fortfarande så, att den enda jag vill ha är dig. men nu har jag blivit osäker. som dig. men det är väl bättre.. än att jag ska gå runt och vara helt säker på att det är dig jag vill ha hela livet ut. och så är du jätte osäker. kan inte bestämma det nu. vet inte alls om du vill vara vid min sida livet ut. så ja. på ett sätt är det ju bra. 
 
men det gör så ont. 
för i så lång tid nu har jag trott det. 
att du kände som jag. 
 
men nu är det bara att ta djupa andetag. försöka ställa om sig själv. för ja. som folk säger. vi är unga. vi har hela världen framför oss. vi vet inte alls vad som kommer att hända, vilka vägar vi kommer att vilja gå. det finns så mycket som vi inte vet. 
 
men ändå.
jag ville ju göra allt med dig.
jag ville ju kämpa för oss. 
hur livet än skulle komma att se ut.
och jag skulle ha gjort det. 
om du hade viljat.
 
men nu är jag osäker. så osäker. jag vet inte alls. som du sagt. vi kanske bara är tillsammans nu i några månader. något år. innan vi bestämmer oss att gå skiljda vägar. och då får vi väl vara glada för den tid vi fått. 
 
det är bara det. 
att det känns så meningslöst att tänka så. som att det är dömt att misslyckas. vad är då meningen med att vi har ett förhållande? att vi får ha det lite mysigt för stunden? att vi får känna lite kärlek just nu? jag kan inte riktigt få ihop det där. men jag försöker. att inte tänka på det där. hoppas på det bästa. så får vi väl se vad framtiden vill ge oss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0