Money, money, money..


Aaah... kolla.. jag.. är ... rik!! (;

Redan torsdag!? oj oj oj, vad tiden går snabbt. 11 November.. Snart har hela höstterminen gått... Hur snabbt kommer inte vårterminen gå då? ush.. känns ganska hemskt. Kommer bli tråkigt att skiljas från klassen. Blir nog inte att man kommer ha kontakt med någon efter 9an.. Visst man kanske träffas i kyrkan någon gång eller så men ja.. :/ Fast.. Nu ska jag inte tänka så! För det är ju ett tag kvar haha.

Skolan idag, var sådär. G
ick inte sådär jätte bra på matten eller fysiken.. Men esh! Hoppas jag får godkänt i alla fall.. haha.. 

På svenskan/so:n som vi har på torsdagar ska vi börja ha tema. Och då har vi typ om 'våld' nu. Så vi började kolla på 'Flyga drake' . Den filmen är så hemsk.. har kollat på den en eller två gånger innan.. Klarar inte av att se den filmen för många gånger. Ush :( 

Men, ikväll så är det något roligt på tv! Vampire diaries <3 haha, bästa programmet på hela veckan. 
Jag följer inte så många program, Brukar kolla på Gossip girl, Top model, och Vampire diaries. Annars sitter jag inte så mycket framför tvn. Blir mest datorn. hah (:
Får se om jag åker till Kumla imorgon! Kanske för att gå och fika med Johanna,Louise&Lovisa <3 Och sen gå på One Way i kyrkan. Annars kanske bara one way, men åh. Skulle vara grymt roligt det med! :) Får se hur det blir, Vad Johanna säger(: 
Men ha det så bäst! kramar

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åhh, brukar också tänka sådär om "livet efter 9:an" :/ man blir helt depp bara av att tänka så ;o<3

2010-11-11 @ 20:33:32
URL: http://hhhannahhhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0