Finally livin


Ja.. Blogg.se krånglade lite förut, gick inte att ladda upp bilder eller gå in på vissa bloggar. Vart lite jobbigt, men skönt att ha en blogg paus en stund :) I fredags gick jag ju på FL - finally livin - och det var så grymt bra! Dom hade gjort en musikal och ja.. den går inte att beskrivas i ord! Alla gjorde ett så bra jobb (: Satt brevid Joel å Sixten där inne, sen vart det fika och prat. (och skrat... hahah) 

Igår stod jag ju på loppis, var vääldigt tröttsamt. Men läste och lyssnade på musik så tiden gick ganska snabbt. Och Moster, Emma&hennes vän Vilma kom så vi pratade lite. hah... och kollade på.. hrm hrm.. dom som hade bord framför oss... Killen, som var i kanske 20-30årsåldern ... böjde.. sig ner... och ja.. Ni kan ju gissa vad man såg.. Inte så fräscht!

Klockan 15.00 fick vi gå ut - man fick inte packa ut i bilarna innan dess för då skulle det bli så trångt osv. Det hade börjat snöa grymt mycket så man såg nästan ingenting och iskallt var det! Men tillslut var vi klara så jag, mormor&Markus åkte till max och åt.. Det var gott i början men sen tröttnar man alltid hahha! (:

På kvällen gick jag till kyrkan igen, på FL, var ju för ungdomarna då och i fredags var det för familjer. Alla kunde komma. Satt bredvid Joel, Amanda, sen kom Julia och några fler. Var ju exakt samma föreställning som dagen innan men dom var så duktiga så det var bara roligt att se det igen (: 

Satt med Rebecca&Amanda och fikade först.. haha... ja.. Vart lite skratt igår med.. Men det är roligt att man kan vara sig själv och ha så grymt roligt (: 

Sen kom Emma&Julia och Amanda var tvungen att åka hem. Vi fortsatte prata lite, gick runt och sen åkte dom andra. Fick skjuts av Emmas bror vilket var jätte snällt. Brukar gå hem eftersom det inte är så långt men inte så jätte roligt att gå själv hem på kvällen (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0