I himlen finns inga bekymmer.

Hola amigos! Har ni det bra? Jag har det hyfsat i alla fall! :) Bara några dagar kvar i skolan innan det blir sommarlov och det känns ganska så toppen kan jag lova. Dock kommer sommaren innebära att en del svåra beslut måste tas vilket inte känns lika toppen. Men när jag väl bestämt mig så kommer jag nog bli väldigt lättad! 

Ser i alla fall fram emot att bara kunna koppla av, vara ute, ligga i en solstol för att få lite färg på min bleka kropp (okej, jag är brunare än alla jag jämfört mig med haha), ta långa promenader och joggingturer! Så, fem dagar till får jag stå ut innan det efterlängtade sommarlovet tar sin början! ;) Modell: Ruth B.
Canon EOS 60d + Canon EF 50mm

Onsdag - 300512

Ett liv. Utanför denna blogg. Utanför internet. Gör det svårt. Att ta sig tid för att skriva inlägg. Redigera foton. 
När jag väl börjat ignorera bloggen fortsätter det också så. Men jag är glad över dom här veckorna jag haft ifrån bloggen. Även om jag känt att jag fått lite dåligt samvete över att jag inte skrivit något så har jag ändå hunnit med så mycket mer. 

Som idag. Då träffade jag henne. Min syster. Som jag aldrig förr har träffat. Det var en obeskrivlig känsla och jag är så otroligt glad att vi träffades. Och jag hoppas att vi nu får en sådan där fin syskonrelation. Visst, det kanske är svårt. Eftersom att vi inte växt upp med varandra. Och inte känner varandra på det sättet. Men nu kan vi lära känna varandra och ta igen åren. Då vi inte kände varandra. ♥

Måndag - 210512

Hej ni fina! 
Nu sitter jag här hemma i köket och tänker tillbaks lite på helgens upplevelser. Kom ju hem igår men var hur trött som helst så gick och la mig vid 21-22. Var välbehövligt efter dom här dagarna då man knappt fått någon vila ;) Men det blir så när man är iväg på läger. Man vill hinna uppleva så mycket som möjligt så varför ska man göra något så tråkigt som att sova? Det kan man ju göra när man är hemma. haha ;) 

Men det är bara helt otroligt hur otroligt gött jag har haft det. Bästa helgen på hur länge som helst kan jag lova! Längtar redan tillbaks - bara att räkna ner dagarna tills nästa år nu då ;) haha lätt. 

Har ju fotograferat lite så bilderna kommer upp om några dagar eller så, får se när jag orkar ta tag i redigerandet. Tills dess får ni en bild som jag snodde från facebook. Massor utav kramar till er! 

Onsdag - 160512

I söndags när jag och Rebecca var nere vid kumlasjön så passade jag på att ta lite foton på min fina vän. Jag tror inte att vi har gjort någon 'seriös' photoshoot någon gång, och den här var ju lite spontan sådär så jag är ändå ganska nöjd. Och glad över att Rebecca gjorde så bra ifrån sig även om vi inte fotograferat så mycket tillsammans! :) 14052012

Känner att jag inte precis är sådär jätte duktig på att uppdatera på denna blogg, - vilket jag inte är på min andra heller, men uppdaterar lite mer där än här i alla fall.

Jag har en del foton som ska redigeras som sedan ska upp på bloggen, men när jag har ork och tid med det får jag se.

Livet rullar i alla fall på och på torsdag åker jag till "Klacka" - eller ja, vi åker till däldenäs i år istället men Klacka är inprintat i mitt huvud ;) - för tredje året i rad! Ska bli roligt att få träffa personer som man inte riktigt har pratat med på ett tag. Så förhoppningsvis tar jag också lite bilder när jag är där!

Fotot nedan tog jag i helgen på min fina kusin Emma, helt otroligt vad fin hon blir på bild - och varje gång blir hon bara bättre och bättre på det. Jag har en riktig tur som får ha henne som modell! ;)

2a Maj 2012

Hej alla fina! Jag hoppas att ni har njutit av dom senaste dagarnas sol och värme för det har verkligen jag! Trots sjukdom har jag varit ute i det fina vädret och det gjorde gott. Denna dag har jag dock tvingats vara inne och vila upp mig men jag hoppas snart vara pigg och glad igen! (: 

Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer blogga, men det kommer förmodligen inte bli varje dag. Jag kommer att slänga in ett inlägg lite då och då när jag känner för det (: Men jag hoppas att ni tar till vara på värmen och så får ni ha det så bra! Kramar! 
i

RSS 2.0